Министърът на транспорта Георги Гвоздейков реагира на относно твърдения за дефекти

...
Министърът на транспорта Георги Гвоздейков реагира на относно твърдения за дефекти
Коментари Харесай

Министър Гвоздейков с реакция на журналистическо разследване за медицинските хеликоптери

Министърът на превоза Георги Гвоздейков реагира на по отношение на изказвания за недостатъци на новите медицински хеликоптери и други нередности. Той показа мнението си по проблема във Фейсбук:

„ За да бъдат справедливи и професионални журналистическите открития или целенасочените “разследвания ” по отношение на редовността на хеликоптерите за HEMS, ето тук малко материали, потребни за надграждане на знанията за в бъдеще:

https://www.easa.europa.eu/en/document-library/certification-specifications/

Само с един подхвърлен протокол няма да стане! Трябва доста четене и подготовка, а “експертите ” – събеседници, които каните да изложат научна мисъл, би трябвало да си ъпгрейднат много знанията със актуалните регулации и условия в авиацията, а не със старите съветски пасквили от соца!

Надявам се след усмиряване на пристрастеностите, към този момент всички заинтригувани от редовността на хеликоптера да са разбрали, че протоколът с отразените неизправности е след извършените следващи наложителни полетни тествания и проби на машината в фабричен условия в Италия.

И да, в случай че нямаше недостатъци при тези натоварвания на лимита на опциите на хеликоптера, значи тогава е в действителност доста подозрително!

P.s. Новият хеликоптер не е като новата кола от магазина. Все едно е да сравняваш кон и кокошка….. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР